fbpx

Urkraft og Sårbarhed

Udlever du dit fulde feminine potentiale?

Det er der mange kvinder der ikke gør…

Mange kvinder føler sig frustrerede, overbebyrdede, kan ikke mærke deres lyst, deres sande “drive” – eller længes efter at give mere slip – i det hele taget føle sig mere feminine og frie. Og det er uanset om de er singler eller i parforhold. Det handler nemlig mere om der er balance i deres kvindelighed.

Derfor har jeg lavet dette online minikursus Urkraft og Sårbarhed til at inspirere kvinder, (måske dig), til at undersøge hvor der evt kunne være ubalancer i det feminine, og så masser af kærlig støtte og guidence i form af opgaver, videoer og lydhealinger til at genskabe den feminine balance.

Lyder det spændende bruge 10 dage på at dykke ned i?

Så tøv ikke – kom med for blot: 840 kr inkl moms. Kurset har en værdi på 1200 kr, men lige nu ønsker jeg bare at mange kvinder har mulighed for at få glæde af kurset og leve et liv i feminin balance.

Hvad indeholder kurset?

Kurset Urkraft og sårbarhed dykker ned i 5 aspekter af det feminine over 10 dage. Hver anden dag kommer der en lille “brevdue” med en besked om at et nyt modul er åbent. – Et nyt modul med adgang til den kærligste guidance på enten video eller lydfil om det tema vi dykker ned i – OG – en kraftfuld lydhealing, der støtter din transformation – OG – relevante opgaver, du kan dykke ned i, som vil hjælpe dig til at få det ud af kurset, som din sjæl længes efter.

Du kommer igennem 5 powerfulde moduler:

~ Opdag dit feminine potentiale

~ Tænd din nydelses- og lyst-GPS

~ Væk din indre tiger

~ Ær din sårbare kvinde

~ Forbind dig med din next level woman

Du får:

  • 5 vigtige temaer om det feminine fordelt på
  • 5 magiske moduler over 10 dage
  • 7 viise videoer med undervisning/visualiseringer
  • 4 kraftfulde lydhealinger
  • 11 magiske opgaver, der skridt for skridt (gen)skaber den balance du drømmer om

Selvom kurset er “kompakt” rummer det utrolig meget healing og transformationskraft! Det kan SAGTENS strækkes ud over 5 uger – eller 5 måneder – hvis du vil tage modulerne i dit eget kærlige tempo.

Se eller gense fejringen på Facebook. Der fortæller jeg mere om kurset!

Ps: Du er også MEGET velkommen til at være en del af min facebook gruppe Lyden af kærlighed Der afholder jeg live lydhealinger og laver spændende facebook lives om alle mulige temaer omkring kærlighed, parforhold, personlig udvikling, kvindelighed, nydelse etc. ganske gratis.

(Lige nu lidt færre end jeg normalt gør – da jeg er på barsel. Men jeg er ikke gået under jorden. Jeg kan slet ikke lade være med at undervise, dele og hygge inde i gruppen ind i mellem amninger og bleskift…)