fbpx

Testimonials

Udtalelser om Elvirah

“Jeg havde gennem en længere periode gået og været en del nede over min dvalende tilstand i mit kærlighedsliv. Jeg var til et af Elvirahs foredrag, som var rigtig godt, og jeg købte et forløb på 5 gange. Har hun hjulpet mig med at genfinde min lyst til at lede efter kærligheden – og jeg er godt på vej føler jeg. Elvirah har hjulpet mig til at se lysere på tingende og være mere positiv i hverdagen.

Det er lidt svært sådan at forklare hvad det lige er Ida Elvirah kan. Kan kun sige, at har man ondt i sit kærlighedsliv og står med hovedet mod muren, så prøv hende. Jeg kan med god grund anbefale Elvirah Svane.”
~ Torben, 43 år

“Jeg kontaktede Elvirah, da jeg blev opmærksom på en bestemt adfærd, når jeg skulle stifte nye bekendtskaber og i særdeleshed mænd i mit liv… jeg har nu været hos Elvirah to gange og føler at jeg hver gang når jeg går derfra har mere klarhed og større overskud på mit liv.

Hun har lært mig at lytte til mig selv og få den mavefornemmelse, jeg har manglet længe, og er helt sikker på, at min uønskede adfærd nok skal komme helt under kontrol efter mit fulde forløb hos Elvirah. Det er super hyggelige rammer, og der er en afslappet og god stemning, hver gang man sætter sig i stolen.

Jeg er ikke i tvivl om, at dette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Meget professionel og positiv oplevelse. Kan kun varmt anbefale Ida Elvirah.”
~ Fia, 31

“Endelig har jeg mødt én, der forstår og kan tolke på det kaos af følelser, jeg af og til befinder mig i. Følelsen af at jeg ikke er alene med det, og at det hele har en forklaring, har hjulpet mig en hel del.

Ud over Elvirahs umiddelbare imødekommenhed har jeg mødt en dybere forståelse for de frustrationer og følelser, jeg slås med i forbindelse med kærligheden og parforhold.

Jeg har gennem sessioner hos Elvirah Svane fået nogle værktøjer til at rumme de svære følelser. “
~ Peter, 44 år

“Jeg har mødt kærligheden få måneder efter forløbet hos Elvirah sluttede – vel at mærke den form, som ikke er forbundet med usikkerhed, evige konflikter, separationsangst og smerte! Jeg havde det førhen sådan, at jeg ganske vist godt kunne
se, hvad og hvem der var godt/god for mig, men at følelserne bare
sjældent lystrede.

Nu er det sådan, at min kæreste (gennem tre
måneder) både gør mig helt vildt tryg og glad, og jeg samtidig er
helt vildt forelsket i ham. Det plejer at være enten-eller!”
~ Therese