fbpx

Parterapi

Kærlighedsterapi for par

Parforholdet er bilen på en rejse, mange af os aldrig har taget en eneste køretime til. Alligevel forventer vi, at det hele nok går af sig selv.
”Hvis han/hun virkelig er er den rigtige for mig, så kan vi godt finde ud af det”.

Men jeg ser, at rigtig mange parforhold havner i grøften. Og det er ærgerligt. Særligt hvis der er børn, der er indblandet i ”trafikuheldet”.

Parforholdet ser jeg som den største kilde til personlig udvikling og heling der findes.

Vi ankommer til parforholdet med hver vores kuffert som vi helt undlader at pakke ud mens vi er forelskede. Det er først, når det lyserøde slør fordamper, at vi begynder at se hvem, vi i virkeligheden faldt for – og måske forstår vi det ikke umiddelbart med vores fornuft.

Men der er en GOD grund til at lige præcis I faldt for hinanden. I har gensidigt spottet, at med denne person vil jeg kunne udvikle mig. I passer nemlig ind i hinandens skabeloner af, hvad I har erfaret kærlighed er for jer, hver især.

Priser

Kærlighedsterapi for par er en fantastisk investering i fremtiden, både hvis I ønsker at styrke jeres parforhold, – eller afslutte det på en kærlig måde.

Jeg anbefaler et forløb på minimum 3 gange. En session kærlighedsterapi for par varer 90-120 min.

3750 kr for forløb á 3 sessioner.

1500kr for en enkelt session.

Din træningspartner

Din elskede er i virkeligheden en træningspartner i den sport, der hedder ”kærlighed”, som dit ubevidste har valgt. Og når kriserne kommer, kan du og din partner vælge at gøre tre ting:

  • I kan gøre som de fleste og fastholde at det er din partner, der burde ændre sig. Det sker som regel ikke, og så kan I vælge at gå fra hinanden. Og søge efter nye adresser til jeres kærlighed.
  • I kan gøre som strudsen: nægte at se konsekvenserne i øjnene og tro at det nok løser sig en dag, hvis I venter længe nok.
  • I kan beslutte jer for, at i det her parforhold, vil I gøre noget nyt og gøre en helhjertet indsats for at deale med jeres udfordringer, jeres bagage. I tide. Og helst fra starten. Det er det mest kærlige I kan gøre. Det kræver at I begge drikker en cocktail af mod, ærlighed og ansvar for eget bullshit.

Den 3. løsning

Hvis I vælger den 3. løsning, vil jeg guide jer sikkert igennem processen. Kærlighedsterapi handler om at pakke jeres kufferter ud – sammen – i et trygt rum og blive hinandens hjertevenner.

Først dér kan I nå et niveau, hvor kærligheden kan føles som det, I har længtes efter. Kærlighedens have er en frodig have med grønt græs, duftende æbletræer, oaser og plads til at boltre jer i kærlig leg. Og den have er mulig at skabe, det kræver bare en beslutning om commitment og en forståelse af, at vi ikke behøver at klare alting selv.

I kærlighedstarapien lægger jeg vægt på ikke at tage parti, for den enes oplevelse af situationen er lige så vigtig og sand som den andens.