fbpx

Lydhealingsretreat i Sverige

Lydhealingsretreat i Sverige

Jeg sætter en smuk og tryg ramme for dig, der ønsker at forbinde dig med dig selv – og lade din stemme vise dig vejen. Jeg guider dig igennem øvelser, der nænsomt åbner op for den healings-energi din stemme rummer. Det handler om at give slip på begreber som præstation og ”jeg kan ikke synge” – og erstatte dem med nysgerrighed og evnen til at lytte og mærke, hvad det gør ved os at give lyd. Alle har en stemme. Og alle kan lære at bruge den til (selv)healing. Selv den mindste summen eller brummen kan have en healende effekt. Det er fokus, lytten og intention, der gør udslaget.
På denne weekend tager vi os tid sammen OG hver for sig til at være med os selv og det der nu en gang fylder i vores liv. Vi dealer med og healer dét, som er. Og vi hæver vores vibration fra frygt, skam, og usikkerhed til tillid, glæde og taknemlighed gennem nærvær og leg. Når vi arbejder med lyd, kan det ikke undgås, at vi hæver vores vibration og dermed kvaliteten af vores følelser.
At støtte hinanden, vidne hinanden og heale hinanden er en naturlig og vigtig del af denne weekend.

Undervisningen foregår så vidt muligt udendørs i den vidunderlige vilde natur og omkring bålet på ødegården i Sverige.
Maden er hjemmelavet, nærende og økologisk og tager gerne hensyn til allergier og præferencer.
Når du tager hjem, vil det være med en følelse af at være landet i dig selv, tanket op, have lært nye teknikker til at heale og grounde dig selv, du kan integrere i din daglige praksis.

Ankomst fredag den 12/5 kl 16.
Afrejse søndag den 14/5 kl 16.
Prisen er 4400 kr og dækker undervisning, kost og logi. Early bird t.o.m 16. april: 3900 kr.
Kursusprisen kan evt betales i 2 rater. 
Læs mere her