fbpx

Lydhealing

Lydhealing

Lydhealing er healing med lyd. Lyd er jo mange ting, men min måde at arbejde med lyd på er udelukkende ved brug af stemmen. Vores menneskelige stemme er et meget kraftfuldt redskab til healing – og til terapi. At arbejde med vores stemmer vil altid have en terapeutisk effekt. Vores stemme er meget tæt forbundet med vores personlighed. Vores stemme lyver aldrig, den vil altid udtrykke hvem vi er og hvordan vi har det.

Jeg har trænet min stemme i mange år, for den oprindelige plan var at komme til at leve af at være klassisk sanger. Men det var åbenbart bare ikke det, der var meningen for mig. Jeg tabte mit hjerte på en workshop til lydhealing i 2008. Derefter tog jeg hele uddannelsen til Soul Voice® Practitioner i Tyskland og Italien. En uddannelse, hvor jeg lærte at anvende min stemme som instrument til healing, men hvor jeg også lærte hvordan jeg kunne fascilitere terapeutiske sessioner via klientens egen lyd.

I dag har jeg fundet frem til min måde at være lydhealer på. Når jeg bruger min stemme til lydhealing sætter jeg en klokkeklar intention for healingen sammen med min klient, og så bruger jeg min stemme til at kanalisere den lydhealing ud, som jeg ”hører” via min intuition. Jeg tænker altså ikke over hvilke lyde, der virker på hvilken måde. Denne viden ligger et eller andet sted inden i mig i kraft af min uddannelse, men det er ikke min bevidsthed, der får lov at stå for healingen. Det er min intuition. Jeg oplever klart den bedste effekt, når jeg på den måde ”slår hovedet fra”.

Jeg afholder bla. lydhealingskoncerter og workshops i selvlydhealing. Se mere under Arrangementer. Jeg tager også ud i kirker og sorggrupper med min ”Helende Lyd”.

Hvad kan lydhealing gøre for dig?

Overordnet set hjælper lydhealing til at genskabe balance.

Lydhealing arbejder på mange planer – både et rent kropsligt/fysisk plan, det påvirker knogler, væv, organer, kirtler osv. Så sygdomme og ubalancer i kroppen kan lyd hjælpe med at rette op på. Jeg glemmer aldrig en af de første gange, jeg selv stiftede bekendtskab med at modtage lyd. Mine meget akutte og kraftige menstruationssmerter forsvandt ved healing på mit underliv. Wow!

Lydhealing er mindst lige så velegnet til at arbejde på det følelsesmæssige/psykiske plan. Er du deprimeret, angst, føler opgivenhed, stress, har (hjerte)sorger eller bekymringer, så kan lyd være med til at opløse den blokerede energi, der skaber de tunge sindstilstande.

Lydhealing kan være særligt støttende i en terapeutisk proces med at give slip, finde accept, gå igennem livskriser eller øge sit selvværd.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du ønsker at booke en lydhealings-session. Måske kan du også finde en lydhealing med en intention, der passer til dig. Kig i lydhealings-shoppen.

Lyt til Elvirah her