fbpx

Køb lydhealinger

Køb lydhealings-filer

Når man booker en lydhealings-session hos mig optager og redigerer jeg den, og sender den efterfølgende til dig, så du har din egen lydhealing skræddersyet til dig. Nogle af healingerne fornemmer jeg at mange mennesker kunne få glæde af og dem finder du her. Ikke alle lydhealinger er optaget fra sessioner, nogle er også blot indspillet til ære for dig, der kigger forbi her og kan mærke at den kalder på dig.

Når du køber en lydhealing på lydfil har du den til evigt eje. Du få den tilsendt i en mail efter dit køb.

Jeg er fuldt ud støttet og holdt af universet

Indimellem kan vi føle at vi mister forbindelsen til det, vi altid er forbundet med. Kilden. Gud. Universet. Men intet er mere usandt. Og så må vi stoppe op, trække vejret og erkende, at det er sådan vi har det. Og gøre noget, der minder os om, at vi altid er fuldt støttede og holdt af universet. Og det minder denne healing dig om på kærligste vis. Så kan du fortsætte DIN kurs i livet og have hele dig med.

Jeg inviterer lys og glæde ind i mit liv

Vi mennesker tror ofte at hvis vi skal opnå noget, skal vi knokle os til det. I virkeligheden er noget af det mest virkningsfulde at invitere det ind i vores liv, som vi ønsker. Bede om det. Og så forvente at vi selvfølgelig modtager det, vi beder om. Når vi tillader os at modtage noget, kan det bedre lande, end når vi gør noget aktivt for at det skal ske. At købe denne lydhealing med intentionen om at byde lys og glæde velkommen i dit liv, har du taget det første og største skridt til at det kan lande hos dig.

Jeg åbner mit hjerte og lever livet fuldt ud

At åbne sit hjerte er, som jeg ser det, en forudsætning for at kunne leve livet fuldt ud. Det kræver mod, livsmod og for nogen styrke. Men først og fremmest et ønske om at gøre det. Denne healing hjælper dig til at turde åbne dit hjerte og leve livet fuldt ud, med alt hvad det indeholder.

Jeg genfinder tilliden til livet

Når vi oplever mere modgang i livet, end vi føler os i stand til at klare, kan det medføre at vi på et dybt plan mister tilliden til at selve livet vil os det godt. Det kan ske meget tidligt i livet, så vi ikke har nogen erindring om det. Det er helt fundamentalt at vi har tillid til livet, og hvis vi ikke har det, er det svært at leve fuldt ud. Der er bundet meget livsenergi i denne mistillid/manglende følelse af at høre til her på jorden, som er vigtigt at få healet før der bliver arbejdet på at heale noget som helst andet.

Jeg vover at tage det første skridt ind i en ny relation

Det er sårbart at tage det første skridt ind i en ny relation. Jo flere gange, du har oplevet at blive afvist, jo sværere bliver det som regel. Men det er så vigtigt at blive ved med at turde. Blive ved med at tro på, at hvis det ikke går, så er det bedst sådan. Og så er der en anden til dig.

Dit hjerte husker smerten af afvisning – også selvom du var for lille til at huske den selv – og ønsker at passe på dig. Men det skal ikke have lov at afholde dig fra at gå efter kærligheden igen, vel?

Denne healing hjælper dig til at genfinde/bevare modet til at gøre dig sårbar over for et andet menneske, du ønsker en relation til.

Jeg har tillid til at jeg i mit næste parforhold bliver mødt i alle mine behov

Hvis du har været i nogle parforhold, hvor du oplevede, at dine behov ikke blev taget alvorligt – det kan være inden for sex, frihed, eller commitment – kan du måske her bagefter stå med en opgivelse eller en overbevisning om at der ikke findes en der kan eller vil rumme HELE dig. Og hvis du “køber ind” i den overbevisning er det også det, du fremover vil møde beviser på er sandt. Så må du i gang med at genfinde tilliden til at du i dit næste parforhold bliver mødt i alle dine behov. Dermed ikke sagt, at du kan forvente at alle dine behov altid bliver opfyldt, men at de bliver rummet er også det vigtigste!

Jeg mærker min lyst til sex og nyder at give mig hen

Et aktivt sexliv er vigtigt for mange. Det bygger på lyst. Men hvad gør man så, hvis lysten holder ferie? Det er vigtigt at prøve at finde ud af hvad årsagen kan være. Ofte er det noget i relationen, men det kan også være noget andet i ens liv, der har fået den sexuelle energi til at gå i dvale. Denne healing kan være med til at puste liv i den “sovende drage”.

Jeg står stærkt i mig selv og sætter sunde grænser

Dette er optagelsen af lydhealingskoncerten i september 2019. Temaet var selvværd, handlekraft og smukke grænser.

Når vi har et højt selvværd er vi typisk også i stand til at sætte sunde grænser. En sund grænse er en smuk grænse. Især når vi føler os berrettiget til at sætte den og derfor ikke gør det med eftertryk, men blot på en yndefuld måde forstår at sige nej tak, når vi mener nej. Så kan vi også langt bedre sige ja, når vi mener ja. Når vi kan sætte grænser kan vi pludselig opleve relationer langt mindre kompliserede, når vi kan hvile i dem.

Lydhealingen her arbejder en del med rodchakraet, men også hals chakraet. De grænser vi ikke har fået kommunikeret ud sætter sig nemlig i halsen. Så forvent bare, at hvis du oplever at hoste undervejs eller få kvalme eller bliver svimmel, så er det blot ubalancer i de nævnte chakraer, der er ved at blive healet.

Jeg mærker tydeligt, hvad der rigtigt for mig

Synes du at det er svært at finde ud af hvad den rigtige beslutning er for dig? Det kan være situationer på jobbet, i parforholdet eller familien eller noget helt fjerde. Din krop er din gps – men nogle gange er det som om kroppen sender tvetydige signaler. Måske er det, du har brug for en samtale med nogen – men måske er det også bare at kunne mærke helt tydeligt, hvad der er rigtigt for dig. Det hjælper den healing dig til.

Jeg åbner mig og modtager kærlighed med lethed

Hvis du oplever udfordringer med at kunne indgå i en par-relation, der faktisk er tryg, sund og kærlig, så er du ikke alene. Hvis du kun finder de partnere interessante, som på en eller anden måde holder igen med sin kærlighed, gør den betinget, ikke vil dig 100%, eller misbruger din tillid, så har du noget utryg tilknytning på lager. Den kan vi arbejde med i terapi og det er faktisk mit speciale at hele utrygge tilknytningsmønstre. Men du kan også arbejde på det selv, fx med denne lydhealing, hvis du kan genkende dig selv i det mønster at tiltrække “de forkerte”, og synes det er udfordrende at du ikke behøver at gøre noget særligt for at måtte modtage kærlighed.