fbpx

Kaffe og kærlighed

Kaffe og Kærlighed

Få en gratis samtale med mig over en kop kaffe på hyggelig café i Hillerød. Her kan du få sparring omkring dit kærlighedsliv og vi kan finde ud af om det vil give mening for dig, at få min hjælp til at få arbejdet med det, der står i vejen for at dit kærlighedsliv kan blomstre.

Nogle gange er det rart at få sat ord på situationen og en lettelse at blive spejlet af en person, der har forstand på det med kærlighed. Hvis du oplever tillid og god kemi kan vi finde ud af hvordan jeg vil kunne hjælpe dig/jer. Læs evt mere om hvordan jeg arbejder her.

Da samtalen er gratis, er det kun muligt at booke en samtale per person.

Hvis I overvejer parterapi, synes jeg det kunne være fint at drikke en kop kaffe med jer enkeltvis, så jeg har et indtryk af jer hver især inden vi evt mødes i terapirummet.

Du finder ledige tider til Kaffe & Kærlighed i kalenderen lige her

Samtalen varer 30 min.