fbpx

Kæresteklar

Kæresteklar

Tag et kvantespring ind i kærligheden

og få det parforhold, du drømmer om

Du er single og kender til det med at møde en rigtig sød mand eller kvinde som du har set et stykke tid, og du har en rigtig god mavefornemmelse. Men så svarer han/hun pludselig ikke tilbage eller du kan mærke, at den anden trækker sig. Øv! Nu troede du lige!

Eller også oplever du at miste interessen efter noget tid; så finder du nogle fejl, der overbeviser dig om, at I ikke er et godt match alligevel. Måske synes du, at bare det at møde nogen er helt uoverskueligt…

Så er dette online kursus måske noget for dig!

Hvordan gør kurset dig i stand til at møde din drømmepartner?

Når du ikke har mødt din drømmepartner endnu er det ikke et tilfælde. Dette kursus er et forløb, der tager hånd om at ændre den del af dig, der spænder ben for en anden del af dig, der brændende ønsker at være i et forhold. Når du læser dette, er det fordi du på ét plan ønsker og længes efter en kæreste. Det er det mentale plan. Men på det følelsesmæssige og/eller det instinktive plan er du ikke nødvendigvis klar.

Det er de ubevidste planer. Dem er vi nødt til at arbejde på for at kunne tiltrække en partner. Du kan godt tiltrække en partner, selvom du ikke er klar på alle planer, men denne partner vil så være tilsvarende lige så lidt klar, og så er du igen i et af de der forhold, der er meget svingende og hvor det hele tiden er oppe at vende, om I skal fortsætte sammen.

Dette kursus tager hånd om at arbejde med at ændre dit selvbillede og integrere det i dit liv. Det vil konkret sige at ændre de negative tanke- og handlemønstre, som spænder ben for den del af dig, der gerne vil lykkes med et parforhold.

Det er et dybt, personligt arbejde at ændre sit selvbillede, så derfor varer kurset 4 måneder. Dette er ikke et quick-fix kursus, og hvis du ikke er klar til at arbejde med dig selv og dine tanker, handlinger, og vaner er kurset ikke for dig. Men hvis du er klar og committet, er du tættere på at finde den rigtige, end du nogensinde har været.

Er kurset Kæresteklar for dig?

Kurset kan hjælpe dig hvis:

  • Du synes, at det er svært at finde nogen, du er interesseret i, og som vil det samme som dig.
  • Du synes det er en stor opgave bare at møde nogen, der kunne være kærestepotentiale.
  • Du har ikke spor lyst til at bruge de gængse datingplatforme, men føler det som den eneste måde at møde nogen på.
  • Du vil gerne finde en kæreste, for du kan ikke se dig selv som single resten af livet, men du er også begyndt at tvivle på om der er en til dig, du kan få et godt parforhold med.
  • Du synes du har prøvet alt muligt: online dating, singlefester, terapi, webinars, blind dates, selvhjælpsbøger og er ved at løbe tør for ideer til hvad du selv kan gøre. Du er kørt fast og er ved at miste modet.
  • Du er åben for at løsningen måske ligger inde i dig i stedet for uden for dig.

En rejse gennem 4 transformerende moduler

Forløbet er bygget op omkring 4 vigtige søjler

null

Modul 1: Dit nuværende selvbillede

Hvem er du? Hvad er dine styrker, dine svagheder? Hvilke historier/”sandheder” begrænser dig? Hvad er din parforholdshistorie? Din livshistorie? Hvad er din smerte/største udfordring lige nu i dit liv? Hvad er dine tanke- og handlemønstre samt mønstre i parforhold? Hvad er dit tilknytningsmønster? Dette modul handler også om skam og hvordan den er med til at sabotere dit kærlighedsliv.

null

Modul 2: Handling giver forvandling

Selvkærlig handling giver forvandling. Fokus på dette modul er på at skabe en tryg og tillidsfuld relation mellem din indre mor/far og dit indre barn. Mellem det ubevidste selv – og dit bevidste dig. Når denne kontakt er etableret kan du begynde at erstatte gamle tænke- og handlemåder med nye. Ikke før. Så nydelse, selvkærlighed og mere leg er en del af pensum på dette modul!

null

Modul 3: Integration

Her implementerer du for alvor dit nye selvbillede. Et af nøgleordene på dette modul er balance. Balance mellem det maskuline og det feminine. Frygt vs. kærlighed. At leve tantrisk. At leve ud fra dit nye selvbillede. At leve i fuld tillid. Integrere de nye vaner. Nydelse før ydelse. Du lærer at åbne dig op og modtage, som er essensielt for at at du kan lukke det gode ind.

null

Modul 4: Manifestation

Lær hvad skal der til for at dine drømme bliver til virkelighed. Du lærer at komme i nulpunkt, så dine manifestationer kan lande. Du lærer også hvilken adfærd fra din side, der tiltrækker en partner med lige præcis de egenskaber, du søger. På dette modul får du redskaberne til at skrive en kærlighedsvision, som fungerer som din bestillingsseddel på det parforhold du ønsker at manifestere. Her er nøgleordet at være specifik på HVAD det EGENTLIG er du gerne vil tiltrække. Alt det foregående arbejde på de andre moduler gør at du nu er en ny og mere hel udgave af dig, som gør dig i stand til at tiltrække det forhold, du ønsker.

Hvordan, Hvad og Hvorfor

Hvordan foregår det?

Kurset foregår online. Den 1. i hver måned fra juni – september bliver der frigivet materiale til en nyt modul. Det består af undervisning i form af lydfiler og videoer samt skriftlige øvelser, refleksionsøvelser og visualiseringer, som du har en måneds tid til at arbejde med for hvert modul.

Derudover mødes vi online 3 gange om måneden til:

Undervisning – månedens tema præsenteres, og du kan stille spørgsmål.

Live coaching – en deltager kan hver måned i gruppen komme på og blive coachet i forhold til sin situation. Det er enormt givende for alle – og selvfølgelig i særdeleshed for dem der kommer på.

Lydhealing – en enestående mulighed for at rydde op på det følelsesmæssige plan og skabe plads til det nye.

Hvad kan du forvente?

Kæresteklar! Du kan forvente at møde en kæreste relativt kort tid efter forløbet er slut, hvis du deltager aktivt og laver alle øvelserne.

Strål! Du får et nyt selvbillede, som giver dig indre og ydre glød og glæde, så du bliver en magnet for det parforhold, du drømmer om.

Tilfredshedsgaranti! Hvis du efter 1. modul ikke ønsker at fortsætte, så kan du vælge at stoppe forløbet og få halvdelen af beløbet refunderet.

Hvorfor jeg kan hjælpe dig

Et godt, sundt og levende parforhold er for mange ikke nemt at skabe. Men det er ikke umuligt. Mit eget parforhold er vidunderligt – ikke uden issues og konflikter, og det har gennemgået alvorlige kriser, som også har gjort det trygt og stærkt og levende.

Jeg tør slet ikke tænke på hvor jeg var uden den støtte og kærlighed fra min mand. Jeg ønsker at alle kunne opleve at føle sig elsket og støttet ubetinget af en partner. Det kræver ikke held at finde en partner, det kræver bevidsthed, ærlighed og ofte også kompetent hjælp fra en mentor/coach/terapeut. Det har vi også brugt.

Vi behøver ikke klare alt selv, og det kan tit opleves som en enorm lettelse at bede om hjælp udefra, når vi føler os opgivende, modløse og kørt fast.

Hvad siger tidligere kursister?

Pernille

Vil du gerne arbejde med dig selv og finde en kæreste?

Så er kurset Kæresteklar noget for dig. Jeg deltog 4 måneder henover sommeren og det har været et rigtig givtigt forløb, og jeg er glad for jeg gjorde mig umage og fik lavet opgaverne hver måned.

Jeg meldte mig til på grund af, at der arbejdes med tilknytningsmønstre og for at få kigget på mine blinde vinkler, samt finde nye handlemåder. Det har jeg fået opfyldt.

Elvirah har været en tryg og faglig dygtig guide og terapeut gennem hele forløbet. Hendes lydhealing er desuden fantastisk! Som bonus var der et godt sammenhold i gruppen og vi støtter stadig hinanden. Jeg er i gang med at date igen og ved godt mod.

Kristina

Kurset “Kæresteklar” har givet mig mere indsigt i, hvad det er, som står i vejen for mig for at få en kæreste. Selvom jeg ikke gennem deltagelse i kurset har fået en kæreste, så er jeg blevet mere afklaret omkring, hvilken kæreste og ikke mindst hvilket forhold jeg ønsker mig.

Dermed er jeg også blevet bedre til at kunne sige fra og ikke lade mig nøje. Det betyder desuden, at jeg her efter kurset i langt højere grad sender de rigtige signaler ud i verdenen, så jeg kan tiltrække det, jeg ønsker mig.

Yderligere er jeg blevet bedre til at sætte pris på den tilværelse, jeg har nu som single og i det hele taget at være venligere mod mig selv i alle henseender.

Fia

Jeg er lykkelig…

Jeg tog et forløb kærlighedsterpi hos Elvirah, da jeg var blevet skilt, og havde lidt problemer med at finde ud af at komme tæt på nye mænd, da jeg ofte blev for opmærksomhedskrævende..

Selve forløbet hos hende var fantastisk, da vi fint fik snakket om alle tingene, jeg havde nogle dejlige oplevelser, hvor jeg virkelig lærte at mærke mig selv, og blev mere bevidst om hvordan mit liv gerne skulle være fremadrettet… stemningen og humøret var altid i top når jeg var der, og Elvirahs evne til at guide og vejlede, uden at give en egentlig konkret løsning, men hvor jeg selv skulle mærke efter, var helt utroligt at opleve.

Og grunden til at jeg nu er lykkelig er at jeg har fundet den store kærlighed igen, og har et langt mere afbalanceret forhold end jeg længe har prøvet… jeg er glad og har en indre ro og hviler nu godt i mig selv, og det kan jeg bla. takke Elvirah for…

Men…

Jeg synes det er mange penge og har ikke råd lige nu

Forløbet koster 3795kr og kan betales på én gang, eller i 4 nemme rater á 950 kr. Det er et kursus, der vil ændre hele den måde du ser på dig selv, dine muligheder og hvordan du har det med at være single. Dét i sig selv er i min verden uendelig meget mere værd.

Man kan ikke vinde i lotto uden en lottokupon. En dyr lottokupon tænker du måske. Men sandsynligheden for at du vinder, dvs faktisk når i mål med at lykkes i et parforhold er flere 1000 gange højere her end i lotto.

Jeg synes det lyder alt for billigt. Hvorfor koster det ikke mere?

Det burde det også. Og sandsynligvis er prisen højere næste gang. Men det er en afvejning. Jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt, og det kan jeg gøre ved at gøre det online.

Jeg har ikke prøvet sådan noget før, kan jeg mon finde ud af det?

Ja, det kan du. Det er nemt at komme ind i grupperummet, hvor materialet ligger. Og ellers skal jeg nok hjælpe dig!

Har prøvet noget lignende før, der ikke virkede

At blive klar til en kæreste på alle 3 planer er ikke noget man bliver over night eller på et weekend kursus. Det kræver en vedholdende indsats. Det kræver selvransagelse og at du kigger indad. Det handler ikke om held. Heldigvis. For det betyder at der ER noget du kan gøre.

Det er bare ikke sikkert at det er det rigtige, du har gjort indtil nu. Det er klart, at du skal være indstillet på at arbejde med de øvelser jeg giver dig. Jeg kan ikke garantere dig at du finder en kæreste efter relativt kort tid, men jeg forventer det faktisk.

Er ikke klar (mentalt eller følelsesmæssigt)

Nej, det er jo derfor du er her 🙂
Hvis du har et ønske om at blive klar, men ikke er det endnu, hjælper dette kursus dig med det.

Det virker for uoverskueligt

Det gør det måske nu – men sandsynligvis ikke når du kommer i gang. Jeg har delt indholdet op i afgrænsede bidder, og du har en måned til at fordybe dig i hvert modul, så det burde ikke være overvældende.

Online… hvordan kan det overhovedet være en fordel at det er online?

Du kan lave øvelserne og lytte til undervisningen, når det passer dig. Og du kan høre det igen og igen. Hvis det var live, ville du glemme meget af det, der blev sagt efter noget tid.

Du kan blive kæresteklar mens du i bogstaveligste forstand sidder i sofaen.

Jeg vil ikke være offentlig eller dele ud af mit privatliv til andre, jeg ikke kender.

Du kan være fuldstændig anonym, hvis du ønsker det. Det er frivilligt at være med i den facebook gruppe, jeg opretter. Det giver utrolig meget til alle, hvis folk har lyst til at dele lidt fra deres egen proces, men det er bestemt ikke et krav.

Jeg kan sikkert godt finde ud af det selv

Ja, det kan du muligvis. Man kan tomle til Rom, eller man kan flyve direkte. Det ene er billigst, det andet er hurtigst. Men indtil nu har du ikke kunnet skabe det kærlighedsliv, du gerne ville – eller fastholde det. Hvor stor er din tålmodighed? Og hvor hurtigt vil du gerne have det til at ske?

Det er flovt at skulle have hjælp til at finde en kæreste

Der er mange, der synes det er svært, det med kærligheden. Det er der ingen skam i. Det er heller ingen skam at erkende det og bede om hjælp til det. Der er mange områder af livet, hvor vi erkender vores manglende kompetencer og får hjælp.

Du har mange kompetencer, men måske ikke lige denne. Jeg har selv brugt 100.000 vis af kroner på at få hjælp til alt muligt; blandt andet at forstå hvorfor det er så svært at møde den rigtige partner.

Kender dig ikke – er du den rette til at hjælpe mig?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil mærke efter om vi er et match. Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker videre til at kunne møde den kæreste, de ikke har kunnet møde før. Det er faktisk langt de fleste, som enten inden forløbet var slut eller kort tid efter har mødt en kæreste. Og typisk en anden type kæreste, som giver dem et mere trygt og balanceret forhold.

Er du klar til at investere lidt i dit kærlighedsliv?​

Forløbet koster 3795 kr og kan betales i 4 rater á 950 kr

Jeg håber at se dig med på kurset når det starter den 1. juni…

Glæder mig til rejsen sammen med dig…

Elvirah Svane