fbpx

Frisæt din stemme

Frisæt din stemme – og find hjem.

På denne weekend workshop bliver du kærligt guidet og støttet i at finde og forbinde dig med din stemme. Den stemme, der er DIT udtryk. Den stemme, som har fulgt dig lige fra første åndedrag, men som du måske ikke kender så godt eller endda ikke synes om. De fleste mennesker har lært, at vores dybeste behov ikke kan imødekommes. Vi har lært at lægge bånd på os selv, tilpasse os. Og i dén tillærte måde at være i verden på har vi mistet kontakten til vores dybeste længsler og drømme, som bor i os. At opgive at give udtryk for vores behov sætter sig som blokeringer i vores halschakra og påvirker vores stemme, der ændrer sin klang. Din stemme er slet ikke lavet til blot at tale. Den vil udforskes. Leges med. Bruges i sin fulde udstrækning og kapacitet. (Som min 2-årige dreng gør for fulde gardiner! Det er så befriende at se og høre). Når vi leger, får vi fat i vores livsglæde og passion, og gardinet til vores dybeste længsler og drømme bliver også trukket til side. Når vi møder vores stemme med nysgerrighed og et åbent sind, kan et dybt helende møde finde sted.

Om kurset:
Jeg sætter en smuk og tryg ramme for dig, der ønsker at forbinde dig med dig selv – og lade din stemme vise dig vejen. Jeg guider dig igennem øvelser, der nænsomt åbner op for den kraft der ligger i din stemme, lige fra den sårbare del af dig til den powerfulde vildkvinde/-mand.

Ingen forudsætninger kræves for at deltage på ”Frisæt din stemme” – andet end et åbent sind. Den måde, vi arbejder på med stemmen på workshoppen, har intet at gøre med almindelig sang. Det er stemmens lyd i sin oprindelige form. Uden ord eller tonalitet. Jeg kalder det ”sounding” eller intuitiv lyd. Vi bevæger os helt ud af musikverdens krav om ”rene toner”. Her er intet hierarki. Alle lyde er lige meget værd – blot forskellige i deres udtryk. Når vi giver vores stemme lov at udfolde sig frit, vil vi opleve at blive forbundet med vores sjæl og vores egen dybeste kraft. Vi renser os selv, man kan sige at vi ”stemmer os selv” i vores rette frekvens, så vi står stærkt og rent i os selv.

Undervisningen foregår så vidt muligt udendørs i naturen og omkring bålet. Den smukke landlige natur med åbne vidder lige uden for døren gør det så meget lettere at mærke og møde sin indre natur. Trommeværkstedet er så venlige at udlåne os shamanistiske, håndlavede trommer, så du får din egen tromme at lege med på kurset!

Maden er hjemmelavet, nærende og økologisk og tager gerne hensyn til allergier og præferencer.

Det praktiske:

Workshoppen afholdes denne gang på en gård i Hillerød, Attemosevej 1.
Ankomst fredag den 11/8 kl 16.
Afrejse søndag den 13/8 kl 16.
Prisen er 4444 kr (earlybird inden 5/7: 3900 kr) og dækker undervisning, kost og logi SAMT en 1:1 session med mig (værdi 1000 kr), som skal afholdes inden workshoppen. Hvis du er – eller har været – i forløb hos mig, kan vi lægge den som en integrations-session efter kurset. Det er vigtigt for kvaliteten af undervisningen, at jeg har tunet mig ind på hver enkelt deltagers energi og udfordringer.
Kursusprisen kan evt betales i 2 rater.

Der er for 2 deltagere mulighed  mulighed for at tilkøbe enkeltværelse for 450 kr ekstra. Ellers sover man på værelse med 1-2 andre. Du er også velkommen til at slå telt op.
Antal deltagere: 4-6

Tilmelding lukker tirsdag den 1/8

Om Elvirah Svane:
Elvirah Svane er vokal traumeterapeut og har brugt sin stemme til lydhealing de sidste 15 år med internationale anerkendte uddannelser i lydhealing og lydterapi i udlandet. Hun har siden 2014 hjulpet sine klienter med at hele de traumer, der stod i vejen for sundt og nydelsesfuldt liv. De senere år har hun hjulpet mange klienter til at benytte deres egne stemmer som terapeutisk, frisættende redskab, så de kan stå meget mere autentisk og selvsikkert i livet. Elvirah lægger som kursusholder og terapeut vægt på nænsomhed og nærvær og hun formår at skabe en tryg ramme.

Frisæt din stemme – et weekend kursus på en gård i Hillerød.

Annie Ariel, fotograf og youtuber, deltog på “Frisæt din Stemme” i september. Her er et lille uddrag af en af hendes youtube videoer, hvor hun fortæller om sin deltagelse på denne workshop.
Enjoy the vibe…