fbpx

Bliv klar til at elske igen

Bliv klar til at elske igen

Der er ingen aktuelle datoer for dette forløb, en bliver muligvis sat op igen efteråret 2021

Hel dit hjerte indefra, så du kan gå ind i en ny relation i tillid og glæde!

Er der noget vi kan vokse af, så er det kærlighed. Er der noget vi kan slå os på, så er det kærlighed.

Kærlighed fra og til en partner er med til at gøre os hele og glade og levende. Men når et forhold går i stykker, eller hvis det bliver usundt, kan det sluge en stor bid livsenergi, som vi ikke bare sådan lige får tilbage, selvom forholdet slutter. Der må et indre helings- og oprydningsarbejde til, før vi i kærligheden kan være lige så glade, tillidsfulde og modige igen. For hjertet og kroppen husker smerten – og bliver vores største modspiller, hvis vi ikke får helet følelserne.
Og dét hjælper jeg dig til på dette kursus, så du kan blive helt klar til at elske igen.

Dette kursus er for dig, der:

 • Har prøvet at være på date, men oplevede at det bare ikke føltes rigtigt. Du blev overvældet af modvilje, tvivl, opgivenhed, eller lyst til at aflyse.
 • Stadig har en hemmelig drøm om at finde sammen med din eks
 • Savner din eks ofte eller meget
 • Mærker vrede, når du tænker på din eks
 • Har en ide om at du er helt fri af dit tidligere forhold, fordi du hader din eks overalt på jorden
 • Oplevede et voldsomt brud med din eks
 • Oplevede manipulation og manglende respekt for dine grænser og behov, da I var sammen
 • Generelt føler mindre livsglæde nu, end da du var sammen med din eks – eller før I var sammen
 • Kan sige ja til at have mistet en bid af tilliden og troen på kærligheden fra en partner er mulig for dig at opleve igen
 • Er mere eller indre bevidst om, at en eller flere af dine ekskæreste-relationer følelsesmæssigt gør det svært for dig at gå ind i en ny relation
 • Gerne vil en ny relation, men bare ikke tiltrækker den rigtige partner
 • Er villig til at arbejde med dig selv og vil sætte pris på en håndsrækning i den proces

Kurset er et kombineret gruppe- og 1:1-forløb. Det er en helingsrejse gennem 3 moduler over 3 måneder sammen med en lille gruppe på max 6 personer, så I kan støtte hinanden.
Gennem forløbet hjælper jeg dig med at finde frem til hvilke følelser, der ubevidst får lov at spænde ben for en ny kæreste-relation og hjælper dig med at hele dit herte. Indefra. Og så giver jeg dig redskaberne til at kunne tiltrække den kæreste-relation, du drømmer om på 2 live kursus dage.

Hvad får du?

 • 3 individuelle sessioner med mig (værdi 3.000 kr)
 • 2 Live kursus-dage i Hillerød inkl forplejning (værdi 3.000 kr)
 • 3 lydhealinger og optagelsen af dem som du har til evigt eje (750 kr)
 • 3 moduler med online adgang til materiale, du også har til evigt eje. Videoer, lydfiler, opgaver (3000 kr)
 • 2 online møder i gruppen (værdi 500 kr)
 • Adgang til lukket facebook gruppe (værdi 250 kr)
 • Adgang til min støtte og sparring gennem hele forløbet (værdi: ??)
 • Heling af chok-traumet og følelser der ellers spænder ben for kærligheden (værdi??)
 • Genfundet glæden, tilliden og troen på kærligheden (værdi ??)
 • Masser af viden, metoder og redskaber til at kunne tiltrække det parforhold, du drømmer om, blandt andet lærer du at skrive din
 • kærlighedsvision
 • 40 % Rabat på yderligere 1:1 sessioner, hvis du har brug for det (værdi 400-3000 kr)

Den kæmpe forandring for hele dit liv er svær at gøre op i penge, men kursets værdi overstiger langt de 10.000 kr.

Pris: 9.500 kr
Intro-pris kun 7.500 kr. Kan betales i 3 rater á 2500 kr. MAX 6 PLADSER!

 

OBS: Ønsker du at få min hjælp i form af kurset her UDELUKKENDE via de online moduler med materiale – men UDEN 1:1 sessioner samt live kursusdage, så er det muligt at komme med for kun:

2500 kr – for kun online adgang til kursusmaterialet

Din Rejse til at blive HELT klar til at elske igen

Et knust hjerte skal heles på samme måde som en brækket arm

1. Først skal den sættes rigtigt sammen igen
2. Så skal den have ro og hvile til at hele rigtigt
3. Og så skal den genoptrænes lige så langsomt

Kurset er bygget op omkring disse 3 trin

null

Modul 1: Hel følelserne

Lige som når en brækket arm skal have gips på, så skal den sættes rigtigt sammen igen. Din eks-relation skal også ”sættes rigtigt sammen”. Jeg hjælper sig med at undersøge hvad der var op og ned omkring forholdet til din eks. Hvad er fakta? Enten har vi det med at finde alle fejlene ved vores eks – og dermed slå os selv oven i hovedet med at have været sammen med ham/hende – eller også glorificerer vi forholdet, dvs tænker at ”hvis bare jeg havde gjort xx eller ikke sagt xx, så havde vi været sammen i dag” – og det er jo også at slå sig selv oven i hovedet. Modul 1 handler om at se tingene klart. – hvad fungerede ikke i forholdet? Og hvad skal der til for at DU kommer videre?
Modul 1 handler også om at hele den traume-energi, der ofte er knyttet til selve bruddet. (Hvis selve relationen har været usund, kan det også være følelserne fra selve relationen)
Du lærer metoder til at lande dit nervesystem, og i vores første session sammen tilrettelægger vi din helingsrejse, trin for trin. Vi afdækker hvilke forsvarsmekanismer du har gjort brug af for at kunne leve med tabet/komme videre, og ser på hvordan de påvirker dig i dag.

null

Modul 2: Accept

For at du kan komme videre, er du nødt til at acceptere din situation. Acceptere, at du var sammen med en der svigtede dig. Acceptere at du forelskede dig i den forkerte. Accepterede at I blev så mange år sammen med ham/hende. På dette modul arbejder vi også med hvilke overbevisninger, der er landet i dig efter bruddet og du får min unikke opskrift på hvordan du kommer dine negative overbevisninger til livs – en gang for alle.
Hvad har du lært om dig selv? Og om kærlighed? Hvad er status på dit selvværd? Du får metoder til at højne dit kærligheds-værd. Og så arbejder vi med tilgivelse. (Bare rolig, det er ikke nødvendigt, at du tilgiver din eks for at komme i mål med processen)
På dette modul mødes vi ikke fysisk som de to andre, så der vil være et online møde.

null

Modul 3: Åbn dit hjerte

Nu er du nået så langt i din healingsproces, at ”gipsen skal af”. Din kærlighedsmuskel skal genoptrænes. Du skal i gang med at se fremad. Hvordan er dit næste parforhold? Hvilke tiltag kan du gøre, så du bliver en magnet for det parforhold, du drømmer om? For du skal i gang med at drømme igen – og lige så vigtigt: du skal begynde at mærke dine drømme. Tro på dem. På dette modul er der en workshop, hvor du lærer at skrive din kærlighedsvision. Jeg deler min viden med dig om principperne bag manifestation, så du kan lære at tiltrække det, du ønsker.

Hvordan, Hvad og Hvorfor

Hvordan foregår det?

Så snart du har tilmeldt dig kontakter jeg dig og vi aftaler vores første individuelle session. Så når kurset starter søndag den 29/3 kender jeg til din historie og ved hvordan jeg bedst muligt fasciliterer DIG resten af kurset.

Modul 1
 1. Du tilmelder dig og jeg kontakter dig vedr din 1. individuelle session, som helst skal finde sted inden kurset går i gang (så jeg ved hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i gennem forløbet)
 2. Kurset starter med at vi mødes til 1. kursusdag i Hillerød 29/3. Her er der undervisning og du bliver præsenteret for de andre 5 deltagere. Du får bla redskaber til hvordan du arbejder med de forskellige følelser og hvordan du lander dit nervesystem.
 3. Kurset slutter af med at du sammen med resten af holdet modtager en lydhealing, som bliver optaget, og som du efterfølgende kan lytte til efter behov for at forstærke healingen af din proces. Efter workshoppen har du nu en måned til at arbejde videre med opgaverne på 1. modul.
Modul 2
 1. Den 29. april får du adgang til 2. modul.
 2. Vi finder tid til og afholder din 2. individuelle session.
 3. På modul 2 vil der være en aften, hvor vi mødes online og du kan stille spørgsmål og som slutter med en online lydhealing, der bliver optaget, så du ligesom på sidste modul kan lytte til den efter behov og sætte skub i din healingsproces
Modul 3
 1. 29. maj får du adgang til modul 3
 2. 6. juni er den anden og sidste kursusdag: Lær at skrive din kærlighedsvision og tiltræk det parforhold, du drømmer om. Her får du viden om principperne bag manifestation, du lærer at komme i nulpunkt og hvordan du kan tiltrække præcis det, du har skrevet i din vision.
 3. Kurset slutter af med at du modtager lydhealing, så du kan åbne dig for alt det gode, der venter dig.
 4. Afsluttende kald hvor vi runder af, siger farvel til hinanden og fejrer jeres indsats

Hvad siger tidligere kursister?

Dette forløb er nyt

Dette forløb er nyt, men du kan læse, hvad deltagerne på kurset Kæresteklar siger lige her.
Jeg har et ”Kæresteklar”-hold i gang lige nu – og der er en der har fået en kæreste allerede halvvejs inde i forløbet. ☺
Du kan også læse andre af mine klienters tilbagemeldinger her.

Men…

Jeg synes det er mange penge?

Alt skal ses i lyset af hvad du får ud af det. Hvis du får ryddet helt op i din kærlighedsbagage, så du ikke pakker en masse skrammel ud i dit næste forhold, når I begynder at tømme kufferterne når forelskelsen har lagt sig – så kan man mene, at det nok er det værd. Din ekskæreste skal ikke have lov til at gøre kærlighedslivet surt for dig fremover! Vel?

Og du kan betale i 3 rater.

MEN! Du har også mulighed for at fravælge de 3 1:1 sessioner og de 2 live kursus-dage og udelukkende være med online. Så koster kurset kun 2500 kr! Du vælger hvilken model du ønsker ved tilmelding, når du vælger det beløb, der passer.

Muligheden for 40 % rabat ved køb af flere 1:1 sessioner bortfalder også. Du vil stadig have adgang til al materialet og få optagelserne af lydhealingerne tilsendt.

Hvad nu hvis jeg ikke er tilfreds med forløbet?

Du har 14 dages fortrydelsesret fra kurset starter. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage har du været med på 1. workshop og første session hos mig, det svarer til 1. rate (2500 kr), som du i så fald kan nøjes med at betale. Efter 1. workshop har du nok en klar idé om det, hvis du tænker, du ikke får det ud af det, du gerne vil.

Kan jeg ikke bare købe 1:1 sessioner hos dig i stedet for?

Jo sagtens. Men du får mere for pengene i forløbet her. Og får den unikke oplevelse med at af være en del af en gruppe, der gennemgår samme eller lignende helingsproces som dig.

Jeg tror ikke det er nødvendigt med sådan et forløb?

Det er det måske heller ikke. Men det ville være jordens største kærlighedsgave både til dig selv OG din fremtidige kæreste, at du får ryddet ”støvet” fra din eks-relation helt ad vejen. Jo mere klar og fri af tidligere relationer, du selv er – jo mere klar og fri en partner er du i stand til at tiltrække. Og traumeenergi er altså ikke noget, der bare lige fordufter fra vores system. Vores krop husker meget mere end vi tror, og den skal nok gøre kærlighedslivet surt for dig, hvis den har oplevet at kærligheden har været farlig for dig.

Kender dig ikke – er du den rette til at hjælpe mig?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil mærke efter om vi er et match. Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker videre til at kunne møde den kæreste, de ikke har kunnet møde før. Det er faktisk langt de fleste, som enten inden forløbet var slut eller kort tid efter har mødt en kæreste. Og typisk en anden type kæreste, som giver dem et mere trygt og balanceret forhold. For når traumeenergien er helet er det ikke den vi tiltrækker ud fra.

Det virker for uoverskueligt

Det er derfor vi starter med en 1:1 session. Vi skal lige tune os ind på hinanden. Jeg skal vide hvor du ”er henne” og hvordan jeg bedst muligt at støtte dig i din proces. Du kan evt også vente med at tilmelde dig forløbet, til vi har haft den første session. Jeg lover at det bliver mere overskueligt, når vi kommer i gang. Og det er vigtigt kun at tage ét skridt ad gangen. Men på 3 måneder bliver kan du nå rigtig langt!

Er du klar til at investere lidt i dit kærlighedsliv?​

Hvorfor skal du vælge det her forløb?

Det her forløb er sammensat uden at gå på kompromis. Du skal have helet lige præcis det, der er nødvendigt for dig, så det er nødvendigt med 1:1 sessioner, så du får arbejdet i dybden med det, der skal kigges på og heles for dig.
Men at være i en gruppe og gennemgå helingen sammen med andre ligesindede forstærker også processen, og så er det virkelig skønt og støttende at være en del af et fællesskab, når vi udvikler os og gennemgår svære ting. Gruppen skal bare have den rigtige størrelse.
Der er flere ting, der skal arbejdes med i den rigtige rækkefølge for at kunne blive klar til at elske igen. Forløbet er sat sådan sammen, at du først heler følelserne fra chok-fasen, det er nemlig særligt her, der er meget traume-energi, og hvis vi ikke får helet det først, kan vi ikke rigtig hele noget andet.

”Jeg har hjulpet masser af klienter ind i nye stabile kæresterelationer, som de ikke har været i stand til at indgå i før, fordi vi arbejder på det kropslige plan (nervesystemet) også. Vi kan være nok så klar mentalt til en ny relation, men hvis du eksempelvis har oplevet at blive forladt husker kroppen det og vil ikke tillade at du udsætter dig selv for den fare igen.”

Jeg er uddannet relations- og traumeterapeut, så det er min spidskompetence at arbejde med sådanne oplevelser, som er svære at arbejde med selv eller af andre, hvis man ikke er uddannet til at håndtere choktraume-energi.

PRIS: 9.500 kr
Intro tilbud – pris: 7.500 kr.

Ønsker du kun en online version af kurset – dvs uden 1:1 sessioner og 2 live kursusdage, så kan du tilmelde dig til en lavere pris

KUN Online deltagelse: 2500 kr

Ved tilmelding vælger du om du ønsker at tilmelde dig det fulde forløb og få den ultimative hjælp – eller du kune ønsker den online version. Vælg at betale det beløb, der passer.

 

Jeg håber at se dig med på kurset…

Glæder mig til rejsen sammen med dig…

Elvirah Svane

Kurset er udsat pga graviditet og barsel

Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev (via forsiden)- så får du besked, når det sættes op næste gang