fbpx

Arrangementer

Kommende arrangementer

Nature of Expression – ny workshop

Søndag 3/3 kl 14.00-17.30

Du har fået din stemme for at du kan udtrykke dig. Og på den måde mestre at forløse følelserne når de opstår.  Præcis sådan som babyer og små børn gør helt naturligt. Men vi aflærer desværre denne intuitive og øjeblikkeligt forløsende praksis efterhånden som vi vokser op og mærker vigtigheden af at tilpasse sig.

På denne halvdagsworkshop ”Nature of Expression” bliver du introduceret til at arbejde med stemmen som terapeutisk forløsende redskab.  Elvirah skaber et trygt rum til at vi kan genfinde naturligheden og modet i at anvende vores stemmer på denne måde.

De fleste mennesker oplever udfordringer med at bruge deres stemmer til andet end at tale med. At sige sin mening, tage ordet i større forsamlinger, hæve stemmen, råbe, udtrykke nydelse og synge.

Føler du, at du ikke er komfortabel med en eller flere af disse udtryksformer, er du blevet hæmmet i din naturlige udfoldelse, i dit unikke udtryk. Og på den måde afskåret fra vigtige dele af din kraft.

Denne workshop er for dig, der er klar til at tage det næste skridt i din personlige udvikling og frisætte dig selv gennem din stemme og opleve letheden ved at kunne være HELE dig, med alt hvad du er.

 

Workshoppen holdes i Lykkedals smukke mongolske jurt, hvor det at være i den ydre natur vil styrke kontakten til vores indre natur.

Tid & sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5 i Helsinge søndag den 3/3 kl 14-17.30

Har du efter workshoppen fået lyst til at fortsætte det healende og forløsende arbejde med at sætte dig selv fri med stemmen, starter forløbet ”Svanesjæl” på forårsjævndøgn den 21. marts. Her vil du de næste 3 måneder gro dine svanevinger, så du kan folde dem fuldt ud ved midsommer.

Explore your Voice – halvdags workshop

Lørdag 2/3 kl 14.00-17.30

Bliv fortrolig med dit nærmeste og største redskab til healing, grounding, centrering – din stemme. Vi sætter 3,5 timer af denne aften til at vi – stille og roligt – undersøger vores stemmer. Hvad gør det ved dig at lytte til din stemme, lege med den, mærke dens klang i din krop? Den smukke jurt på Lykkedal retreat skaber et trygt rum til at mærke forbindelsen til din sjæl.
Efter workshoppen vil du have lært principperne i selvhealing med lyd og du vil have et mere kærligt og mindre kritisk forhold til din stemme – og du vil nok også have en følelse af at have “fundet hjem” – eller være godt på vej.
Din stemme er præcis som den skal være. Et smukt udtryk for din sjæl. Og den fortjener at blive udtrykt – ikke kun igennem ord.
Ønsker du at dedikere hele weekenden til din stemme, så kan du fortsætte på workshoppen “Nature of Expression”, som finder sted dagen efter samme sted.
Og er du helt hooked på at gå endnu dybere og bruge 3 måneder på at gro dine svanevinger, finde ind til kernen af DIG og sætte dig selv fri vha din stemme, så er Svanesjæl forløbet noget for dig.
Vil elske at facilitere din smukke rejse uanset om det er en enkelt dag, en weekend eller 3 måneder.

Tidligere arrangementer

Lys i mørket – en kyndelmissekoncert med intuitiv lyd

Fredag 2/2 kl 19.00-20.00

Kyndelmisse, eller Kjørmes Knud, er en gammel folkelig og kirkelig
fejring af lyset, der altid falder den 2. februar.
Vinterens kræfter begynder langsomt at ebbe ud og man går for alvor en lysere og mildere tid i møde.
Det er let som menneske indimellem at miste modet og måske endda håbet, når vi ser hvor meget mørke, der hersker i verden. Vi kan føle os magtesløse og ubetydelige. Der er håb i, at Jesus er verdens lys, som mørket ikke kan besejre. Han siger: “I er verdens lys”. Og når vi lader vores lys skinne klart, så andre kan se og mærke det, er vi på ingen måde ubetydelige.
Sanger, lydhealer og vokalterapeut Elvirah Svane er gået sammen med præst Lene Skovmark om at markere kyndelmisse, og sammen med de fremmødte aktiverer vi vores indre lys, så vi kan sprede det i verden.
Gennem bøn, intuitiv sang og lystænding skaber vi i fællesskab et rum til at åbne vores hjerter, nære håb og fatte mod til at forstærke
vores eget og hinandens lys, så vi kan skabe det liv og den verden, vi drømmer om.
Læs evt mere om Lene Skovmarks arbejde med at formidle kristen spiritualitet på www.aabentland.dk
Billetter koster 50 kr.

Udstiller på KROP-SIND-ÅND messen

Fredag 2/2 – søndag 4/2  kl 10.00-18.00

Igen i år er jeg at finde på krop-sind-ånd messen i Brøndbyhallen den første weekend i februar 2024.
Kom forbi stand 81 (ved siden af informationen) og få et kram, en snak om stemme og lyd eller få en mini-lydhealing-session (i et baglokale) til blot 400 kr. Jeg har 20 fribilletter, først til mølle. Kontakt mig, hvis du med sikkerhed har tænkt dig at komme.
Jeg vil elske at hilse på dig!

Flydende Lyd – Intuitivt kor starter op i Bellahøj Kirke

Tirsdag 6/2 kl 19.30-21.30

Længes du efter at synge i kor – men har holdt dig tilbage fordi du ikke synes du er god nok? Eller har du sunget før, men ønsker at udfolde stemmen i friere rammer? Her er det følelsen ved at synge, der er i centrum – ikke resultatet. Men når vi forbinder os med os selv gennem stemmen og leger med den sammen med andre, så lyder det alligevel smukt, selvom det ikke er målet.
Koret ”Flydende Lyd” er et nyt og anderledes kor-tiltag for alle, der har lyst til at opleve sangens livgivende egenskaber. Det er uden for genre og har intet repertoire. Det er improviseret og intuitiv sang.
Elvirah Svane ønsker i samarbejde med Bellahøj Kirke at skabe et legende rum for at udfolde stemmen og målet er, at det skal være sjovt, ukompliceret og tilgængeligt for alle at bruge deres stemmer.
Efter en kor-aften vil du føle dig glad, let om hjertet og forbundet.
Lad os sammen gå på opdagelse i klangenes univers! Lad os (gen)finde trygheden og glæden ved at bruge vores stemmer som de er designet til. Lad os folde stemmerne ud og se hvor de flyver hen!
Koret mødes tirsdage i lige uger i Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A i Brønshøj kl 19.30-21.30. Man betaler 100 kr pr gang, som kan betales med mobilepay i døren.
Hold dig gerne opdateret i fb gruppen “Flydende Lyd – Intuitivt kor Bellahøj”. Her annonceres eventuelle aflysninger.
OBS! Elvirah afholder også koraftner med intuitivt kor i Hillerød, tirsdage i ulige uger kl 19.00-21.00 i Skansekapellet. 

Explore your voice

Søndag 16/4 kl 14.00-17.30

Vi har alle en stemme. Den er tæt forbundet med din sjæl. Hvis din stemme føler sig fanget, vil din sjæl føle sig fanget. Og hvis du begynder at undersøge den stemme, der er din, vil din sjæl føle sig friere. Gladere. Din stemme har fulgt dig hele livet. Den er din nærmeste livsledsager, og rummer essensen af hvem du er.
Denne workshop er for dig, der er nysgerrig på at udforske din stemme. Du behøver ingen anden forudsætning end at ankomme med din nysgerrighed og åbenhed.
Normalt udtrykker du dig via din stemme med ord, og en sjælden gang i mellem med lyd, sådan at andre kan forstå dig. Men du kan faktisk også få en mere kærlig og direkte kontakt med dit indre, din sjæl, når du lytter til din egen stemme, når den selv får lov at udtrykke sig spontant. Lyden af din egen stemme er beroligende medicin for dit nervesystem.
På denne workshop skaber vi et legende, undersøgende felt sammen og jeg guider dig i kontakt med din sjæls stemme gennem lette øvelser.
  • Du vil lære metoder til hvordan du hurtigt kan grounde dig selv med din stemme og berolige dit nervesystem.
  • Du lærer principperne for selvhealing med lyd.
  • Du lærer at bruge intuitiv sang til at forbinde dig med dit indre barn og mærker dets sande behov
  • Du giver og modtager lækker healende lyd i et fælles lydbad
Formålet med denne workshop er at give dig efter blot en aften et legende og undersøgende forhold til din egen stemme og lyst til at fortsætte med at lave intuitiv lyd og derved styrke forbindelsen til din krop og din sjæl.
Måske har du lyst til at fortsætte på den opfølgende workshop: Frisæt din stemme.
Jeg glæder mig til at facilitere din indre opdagelsesrejse og vise dig hvor magisk lige præcis din stemme er!
Workshoppen afholdes på dansk i de hyggelige lokaler på Gammel Jernbanevej 6 i Valby.

Eventyr, bål & kraftsang ~ Valborgs Aften

Søndag 30/4 kl 14.00-17.00

Valborgs aften ~ Porten til sommeren
Vi genopliver en gammel og glemt tradition, når vi på Valborgs Aften forbinder os med naturen, sommeren og hinanden via eventyr og kraftsang omkring bålet på Lykkedal Retreat i Helsinge.
Denne eftermiddag inviterer lydhealer og vokal traumeterapeut Elvirah Svane dig til at være med omkring bålet, hvor vi forbinder os med foråret, kraften og visdommen i de 4 elementer med stemmer, trommer og rasler. Vi lader bålet vække vores indre ild og tranformerer det, vi ikke vil have med over tærsklen til sommeren.
Få desuden en uforglemmelig oplevelse af eventyrernes kraft, når Helle Friis Proschowsky kommer og fortæller en (måske to) af sine egne fortællinger omkring bålet denne eftermiddag. Du vil blive introduceret til en ny måde at lytte på, og efterfølgende kan de, der har lyst, dele deres oplevelse.
Mennesket har til alle tider mødtes i en cirkel omkring et bål for at dele fortællinger. I dag tænker mange, at eventyr kun er hyggelige godnathistorier for småbørn, men sådan var det ikke tidligere. Vores forfædre vidste, at eventyrerne hører hjemme i det mytiske univers, og at den, der lytter, kan få adgang til en urgammel og universel indsigt i det at være menneske.
I gammel keltisk tid ansås Valborgs Aften at være porten til sommeren. Man rensede ud, ryddede op og brændte det dårlige af og fejrede det gode, sommeren kommer med: frugtbarhed og lys. Maj-stangen i Sverige blev en tradition på denne aften, som de stadig fejrer, men i Danmark er Valborgs Aften gledet ud til fordel for Sankt Hans. Senere har kirken helgenkåret en nonne ved navn Walpurga (på dansk Valborg) den 1. maj og dagen er nu opkaldt efter hende. I dag er Valborgs aftens traditioner desværre forsvundet, men det forsøger vi nu at lave om på.

Hvis det skulle blive en regnfuld eftermiddag, trækker vi ind i den smukke jurt, tænder lys og hører naturens lyde gennem teltdugen.

Helle har herunder indtalt en lille smagsprøve  på et eventyr om Forårsjævndøgn. Det tager kun 3 minutter, men er så fint og helstøbt alligevel. 😉

Værsgo’!

Lyd i mørket ~ en lydcirkel

2/1 + 16/1 + 30/1 kl 19 – 21

Lad os finde sammen i mørket. Lad os ikke bare tænde lys, men lade vores stemmer mødes i LYD.

Når vi laver intuitiv lyd sammen, forbinder vi os med os selv og hinanden på et dybt plan. Vi får vores celler til at vibrere. Vi skaber samklang, resonans. Vi skaber grobund for healing.

Når vi giver lyd eller synger mindskes niveauet af stresshormonet kortisol i kroppen og kærlighedshormonet frigives og gør os afslappede og glade. Sidst men ikke mindst stiger niveauet af antistoffet Immunglobuloin, der booster vores immunforsvar. Din egen stemme ER virkelig din vinter-medicin!

Lydhealer og vokal terapeut Elvirah Svane leder cirklen og sørger for et trygt rum at give lyd i.

Intuitiv lyd er IKKE sang. I sang er der et ideal om at man synger rent, kan ramme tonerne og det er ligegyldigt i dette rum. At det lyder smukt er ikke et ideal i sig selv. Men det ER smukt, når menneskers stemmer sammen væver et tæppe af forskellige klange, både dissonerende lyde og harmoniske lyde.

Vi kommer til at lege med:

  • Lydmeditation
  • Lydhealing til hinanden
  • Selvhealing med lyd
  • Fælles lyd på et aktuelt tema
  • Navnesang
  • Tromme

Forkundskaber behøves ikke. Vi kommer alle med et åbent sind og en nysgerrighed – og så en personlig intention med at være med.

Vi mødes 3 mandage aftener i alt, den 2/1, 16/1 og 30/1 i Hillerød. Det foregår i Huset Sanitas, Nrd. Jernbanevej 16A.

Prisen for alle 3 gange er 1250 kr. og kan betales i 2 rater.

Der er blot 5 pladser i cirklen, så tilmeld dig nu, hvis din januar med sikkerhed skal være fuld af healing, velvære og vellyd.

Lydhealingskoncert

13/9 kl 19.30

Sæt en aftenstund af til at opleve kraften i vokal lydhealing ved denne lydhealingskoncert.
Elvirah kanaliserer lydhealing og det eneste du skal gøre er at mærke efter hvad du har brug for healing til – og sige ja tak til at modtage den.

Vi består af noget nær 60 % vand, og lydbølger forplanter sig i vores krop, uanset hvilken lyd, der er tale om, Men når lyden er kodet med healing “reparerer” lyden det, der har brug for at blive healet. Det sker ofte at smerter flytter sig eller forsvinder, og mange oplever at befinde sig i en dyb meditativ tilstand eller oplever at falde i søvn, da hjernen undervejs ændrer bølgelængde.

At modtage en lydhealing er en smuk oplevelse for både krop og sjæl.

Vi runder af med at tale om oplevelserne med at modtage healingen og du er velkommen til en kop te at gå hjem på.

Pris: 225 kr.

Sted: Lorantius Instituttet, Frydenborgvej 27E, Hillerød.

Frisæt din stemme – en weekend workshop i Sverige

Fre 23/9 – Søn 25/10 

Frisæt din stemme – og find hjem.
På denne weekend workshop i den svenske natur bliver du kærligt guidet og støttet i at finde og forbinde dig med din stemme. Den stemme, der er DIT udtryk. Den stemme, som har fulgt dig lige fra første åndedrag, men som du måske ikke kender så godt eller endda ikke synes om.
De fleste mennesker har lært, at vores dybeste behov ikke kan imødekommes. Vi har lært at lægge bånd på os selv, tilpasse os. Og i dén tillærte måde at være i verden på har vi mistet kontakten til vores dybeste længsler og drømme, som bor i os. At opgive at give udtryk for vores behov sætter sig som blokeringer i vores halschakra og påvirker vores stemme, der ændrer sin klang.
Din stemme er slet ikke lavet til blot at tale. Den vil udforskes. Leges med. Bruges i sin fulde udstrækning og kapacitet. (Som min 2-årige dreng gør for fulde gardiner! Det er så befriende at se og høre). Når vi leger, får vi fat i vores livsglæde og passion, og gardinet til vores dybeste længsler og drømme bliver også trukket til side.
Når vi møder vores stemme med nysgerrighed og et åbent sind, kan et dybt helende møde finde sted.
Om kurset:
Jeg sætter en smuk og tryg ramme for dig, der ønsker at forbinde dig med dig selv – og lade din stemme vise dig vejen. Jeg guider dig igennem øvelser, der nænsomt åbner op for den kraft der ligger i din stemme, lige fra den sårbare del af dig til den powerfulde vildkvinde/-mand.
Er du helt grøn i at arbejde med din stemme eller synes det lyder lidt ”farligt”, kan du med fordel tage med på halvdags-workshoppen ”Explore your voice” forinden, som afholdes i Helsinge lørdag den 17. september.
Læs mere: https://elvirahsvane.dk/explore-your-voice/
Men ingen forudsætninger kræves for at deltage på ”Frisæt din stemme” – andet end et åbent sind. Den måde, vi arbejder på med stemmen på workshoppen, har intet at gøre med almindelig sang. Det er stemmens lyd i sin oprindelige form. Uden ord eller tonalitet. Jeg kalder det ”sounding” eller intuitiv lyd. Vi bevæger os helt ud af musikverdens krav om ”rene toner”. Her er intet hierarki. Alle lyde er lige meget værd – blot forskellige i deres udtryk. Når vi giver vores stemme lov at udfolde sig frit, vil vi opleve at blive forbundet med vores sjæl og vores egen dybeste kraft. Vi renser os selv, man kan sige at vi ”stemmer os selv” i vores rette frekvens, så vi står stærkt og rent i os selv.
Undervisningen foregår så vidt muligt udendørs i den vidunderlige vilde natur og omkring bålet på ødegården i Sverige. Stedet er nøje udvalgt, da den uspolerede, altomsluttende svenske natur lige uden for døren gør det så meget lettere at mærke og møde sin indre natur. De store træer og enge vil med deres ro støtte dig i at omfavne alt det, du er.
Maden er hjemmelavet, nærende og økologisk og tager gerne hensyn til allergier og præferencer.
Det praktiske:
Workshoppen afholdes i Louises skønne ødegård i Lönsboda i Sverige. Det tager 2,5 time i bil fra København. Knap 3 timer med tog. Evt. afhentning på Älmhult kan arrangeres.
Ankomst fredag den 23/9 kl 16.
Afrejse søndag den 25/9 kl 16.
Prisen er 3900 kr og dækker undervisning, kost og logi SAMT en 1:1 session med mig (værdi 1000 kr), som skal afholdes inden workshoppen. Hvis du er – eller har været – i forløb hos mig, kan vi lægge den som en integrations-session efter kurset. Det er vigtigt for kvaliteten af undervisningen, at jeg har tunet mig ind på hver enkelt deltagers energi og udfordringer.
Kursusprisen kan evt betales i 2 rater.
Der er for én enkelt deltager mulighed for at tilkøbe enkeltværelse for 400 kr ekstra. Det ér booket. Ellers sover man på værelse med 1-4 andre. Der er 2 dobbeltværelser og et stort, lækkert værelse, hvor 4 kan sove. Du er også velkommen til at slå telt op.
Antal deltagere: 4-7
Om Elvirah Svane:
Elvirah Svane er vokal traumeterapeut og har brugt sin stemme til lydhealing de sidste 15 år med internationale anerkendte uddannelser i lydhealing og lydterapi i udlandet. Hun har siden 2014 hjulpet sine klienter med at hele de traumer, der stod i vejen for sundt og nydelsesfuldt liv. De senere år har hun hjulpet mange klienter til at benytte deres egne stemmer som terapeutisk, frisættende redskab, så de kan stå meget mere autentisk og selvsikkert i livet. Elvirah lægger som kursusholder og terapeut vægt på nænsomhed og nærvær og hun formår at skabe en tryg ramme.

Livskraft & skabermod – en fejrings-ceremoni af forårsjævndøgn

20/3 kl 14-17 2022

 

Ildmagi. Bål. Skaberlyst. Vildskab. Birkesaft. Kådhed. Forårsskrig. Frihed. Målsætning. Passion. Power. Handlekraft. Fællesskab. Leg. Mod. Bevidsthed. Stemmekraft.

Længes du også efter at mærke alt dette?

Forårsjævndøgn er anledningen til at aktivere din indre ild. Solen går ind i vædderen den 20. marts kl 16.32 og tager hul på en helt ny cyklus og sørger for at naturen springer ud i et festfyrværkeri.

Er du klar til at gøre det samme? Tage imod invitationen til at få lige præcis dét til at blomstre, som du ønsker i dit liv det kommende år.

Så kom med på denne magiske, kraftfulde eftermiddagsworkshop ude i naturen den 20. marts.

Vi indtager birkesaft til at forbinde os med foråret.

Vi bruger fællesskabet i naturen omkring bålet og vores stemmer til at forbinde os til vores indre ild-element. Ilden er den kompromis-løse læremester, der nådigt transformerer det, vi ikke længere har brug for – til livsmod og skaberkraft, hvis vi tør justere pilen i vores indre kompas og fokusere på vores mål.

Det er alfa og omega at vi indimellem tør gøre status og påny forbinde os med vores retning i livet, vores passion og drømme.

På denne workshop bliver du guidet gennem øvelser, der støtter dig i at finde din retning i livet fremover og du vil gå derfra med en bevidsthed om hvilke skridt du skal tage som de første i det nye år.

Vædderen er den arketype, der ubesværet får ting til at ske. Den har en ukuelig tro på at alt, den sætter sig for kommer til at lykkes og klør bare på. Det er NU! Livet er nu. Tøver ikke, men gør det der skal til.

Og dét er sand ild-magi, som vi denne eftermiddag aktiverer i dig.

Tøv ikke – meld dig til! Det bliver magisk, stærkt og fantastisk!

Workshoppen foregår ved bålpladsen på Rågårdshus i Hillerød for enden af Brødeskovvej.

Online kaffe & kærlighed

10/4 kl 10.00

Online kaffe og kærlighed er min gave til dig i form af næsten gratis sparring omkring et dilemma i dit liv. Måske er du i tvivl om du skal blive eller gå fra din partner eller elsker. Eller du er blevet forelsket i en kollega. Eller du står og skal træffe en stor beslutning og du kan ikke mærke hvad der er det rigtige for dig at gøre.

Over en kop morgenkaffe taler jeg med dig om det du ønsker sparring til. Jeg hjælper med at spejle det jeg fornemmer er det rigtige for DIG, IKKE hvad der er det rigtige for alle.

Der er 4 pladser, dvs 15 min sparring til hver. Pris 50 kr.

Vennesjæl – en challenge i relationer

uge 6: 8. feb – 14.feb 2021

Er du træt af at kun at have perifære bekendte og fjerne slægtninge?

Længes du efter at have (flere) dybe og nære relationer, som I bidrager lige meget til?

Vil du have min opskrift på hvordan det kommer til at blive virkelighed for dig?

– Så kom med på min challenge i relationer i uge 6 og tag dit sociale liv til et helt nyt niveau!

 

Sådan foregår det rent praktisk

Hvis du vil med, så kommer du ind i challenge facebookgruppen, hvor jeg hver anden dag sender live og fører dig igennem challengens 4 trin:

1) Trip down memory Lane – tag et kig tilbage på dine eks-venner og få vigtige indsigter om dig selv

2) Opdag dit relationsmønster – og gør energetisk hovedrent

3) Vær visionær  – lær at skrive en venskabsvision

4) Lev din vision – tag de skridt der skal til for at din vision kan få luft under vingerne og blive til virkelige venskaber i dit liv!

 

Jeg går live mandag, onsdag, fredag og søndag i uge 6, så du har et par dage imellem hvert modul til at lave opgaverne, som også vil være tilgængelige i facebook gruppen.

Challengen koster 730 kr og du tilmelder dig lige HER

Videoerne og materialet er dit til evig tid.

Jeg ville elske at hjælpe dig med at skabe det sociale liv, der nærer din sjæl i 2021!